AANBOD

AANBOD

AANBOD

WEKELIJKS AANBOD

Verdiepend zingen in groep

Wekelijks zijn er losse lessen en soms ook gratis proeflessen in groep om in verbinding samen te zingen. Ook fijn om de werking van het ‘natuurlijk zingen’ te leren kennen. Mindfull zingen, klank exploreren en creativiteit ontwikkelen in en via je stemgebruik.
Geen voorkennis vereist!
 Gaat wekelijks door in Gent, soms in Brugge, Ronse, Zottegem.
Kan ook op vraag georganiseerd worden

CURSUSSEN 2023 - 2024

Zingen voor ’t plezier

&

Verdiepend stemgebruik 

  
Lessenreeks waarbij we bijeenkomen in groep om in verbinding samen te zingen. Waardevol voor iedereen die meer de stroming van muziek wil toelaten. Improvisatie, meerstemmige liederen en combinatie van deze en nog veel meer..
Genieten en zot doen.
Wekelijks in  Velzeke, Brugge en Gent
Cursus
Natuurlijke muzikaliteit & harmoniebeleving 
  
Cursus van 7 lessen waarin je geschoold wordt om je authentieke stem beter te begrijpen adhv complexere liederen, Muzikale beleving met culturele, technische&creatieve inhoud: een combinatie van bestaande meerstemmige liederen vanuit verschillende culturele stromingen, en een vleug technische scholing om je stem en gehoor verder te ontwikkelen.
Wekelijks in Gent

Trilling van je hart

nov & dec 2023
jan-feb 2024 
Verstillende cursus waarin je stap voor stap begeleid wordt om je hart te openen en via het gebruik van je stem te leren begrijpen. Afstemmen op je hart als raadgever.
de ongetemde Stem zang

JAARTRAJECT

 Energetisch werk & Sacraal zingen

 
Het jaartraject is een opleiding tot intense ontwikkeling van jouw hartfrequentie en je stem. Ze heeft als doel je stem helend in te zetten in verschillende contexten en situaties. Zo staat ook het geven van healing concerts op het programma. Er is ruimte voor onderzoek van jouw eigen stem en lichaam, en je wordt intens begeleid in het ontwikkelen van jouw persoonlijke energetische kwaliteiten.
Je deelname is enkel mogelijk na het volgen van voorbereidende lessen of één of meerdere reeksen Zingen voor ’t Plezier, Trilling van je Hart of Helen met jouw stem.
jaartraject Ongetemde Stem

HELENDE KLANKCONCERTEN

Volle Maansconcert

Een verdiepende trancetrip. Onder begeleiding van instrumentale trancemuziek (life gebracht door Gwendolyn ea), stappen we geblinddoekt de cirkel in en zoeken met onze innerlijke stem wijsheden op die we in het alledaagse leven niet zomaar kunnen ontvangen. Een reis naar beelden van raadgevers uit de natuur.

Gwendolyn De Smet

Gebedsconcert

14 februari 2024

13 april 2024

28 september 2024

Heb je een grote vraag in je leven, of zit je vast op een zwaar thema? 

Je wordt omhuld door een groep zangers die je gaan dragen in klank.

Diepgaand en helen

RETREATS

Helen met jouw stem: Dagretreat

 
13 januari 2024
12 april 2024
Op deze groeidag zoomen we in op thema’s die in jouw leven aandacht vragen. Door middel van stemwerk en lichaamswerk gaan we intunen op verschillende hulpbronnen binnen en buiten onszelf. Je krijgt tools mee om deze aan te spreken. Je gaat opgewekt en een stuk lichter naar huis, en bovendien zal je lang kunnen nagenieten van enkele diepgaande liederen die in je geheugen nazinderen.
retreat hart zingen

Helen met jouw stem: Dagretreat

 
13 januari 2024
12 april 2024
Op deze groeidag zoomen we in op thema’s die in jouw leven aandacht vragen. Door middel van stemwerk en lichaamswerk gaan we intunen op verschillende hulpbronnen binnen en buiten onszelf. Je krijgt tools mee om deze aan te spreken. Je gaat opgewekt en een stuk lichter naar huis, en bovendien zal je lang kunnen nagenieten van enkele diepgaande liederen die in je geheugen nazinderen.
retreat hart zingen

MEERDAAGSES terugblik 2022 & 2023

 

2-daagse Openluchtzingen voor ’t Plezier

8-9 juli

 
Op de 2daagse ‘Openluchtzingen voor ’t plezier’, gaan we voornamelijk buiten zingen. Liederen, improviseren, mantra’s, partituren… alles zoeken we via schoonheid, authenticiteit en kinds plezier in de natuur. We gebruiken waarneming, spel en creativiteit met menselijke verbindingen.
 In de zomermaanden kan deze 2daagse in de Ongetemde Tuin doorgaan. We werken onder de strechtent tussen heerlijke bloemen, vogels, planten, natuur.
Iedereen welkom, ook als je meer zwaarte voelt. Je leert jezelf lichter maken doorheen je stem, gezang, klank, verbinding.
openlucht zingen tweedaagse vlaamse ardennen zottegem

Stemretreat in Portugal

 
Verlaten tussen kurkeiken, rotsen, eucalyptussen en hitte, ligt een groene oase ingericht rond een Portugese bron. Het water ervan mondt 400m verder uit in een uitgestrekt breed deel van de Mondego. Op deze magische plaats gaan we onze stem helemaal overgeven aan de natuur.  Met meditatie, mantra’s en lichaamsbeweging werken we naar een diepe innerlijke rust toe. In de nieuwe ontstane ruimte van rust, ligt een eindeloosheid aan creativiteit waar we onze innerlijke stem laten geboren worden.

de Spiegel van creatie & stemwerk
- driedaagse

 
In deze driedaagses gaan we in kleine groep door middel van stemwerk, lichaamswerk en plastische kunst op zoek naar beelden die ons  inzicht geven in onze weg. We onderzoeken onze welke innerlijke krachten en schaduwen ons helpen en tegenhouden, en hoe we deze kunnen transformeren.