AANBOD

AANBOD

VOORJAAR & ZOMER 2023

GROEIDAGEN & -MEERDAAGSES 2023

Voicehealing

19 februari
2 april
27 mei
 
Op deze groeidag zoomen we in op thema’s die in jouw leven aandacht vragen. Door middel van stemwerk en lichaamswerk gaan we intunen op verschillende hulpbronnen binnen en buiten onszelf. Je krijgt tools mee om deze aan te spreken. Je gaat opgewekt en een stuk lichter naar huis, en bovendien zal je lang kunnen nagenieten van enkele diepgaande liederen die in je geheugen nazinderen.
stem zottegem

 

Authentiek Zingen

29-30 april
3-4 juni
 
Op de groeidag van ‘Authentiek Zingen’ word je gecoacht in het vinden van je zielestem. Je lost de ballast van verkeerde, soms pijnlijke overtuigingen Ik kan dit niet‘, ‘Dit is niets voor mij’, ‘Mijn stem is lelijk‘,….  Langzaamaan krijg je holistisch technische tips om de stem die klinkt in jou naar buiten te laten komen. We werken in groep, je stem hoeft niet alleen te klinken.
authentiek zingen stem

 

2-daagse Openluchtzingen voor ’t Plezier

8-9 juli

 
Op de 2daagse ‘Openluchtzingen voor ’t plezier’, gaan we voornamelijk buiten zingen. Liederen, improviseren, mantra’s, partituren… alles zoeken we via schoonheid, authenticiteit en kinds plezier in de natuur. We gebruiken waarneming, spel en creativiteit met menselijke verbindingen.
 In de zomermaanden kan deze 2daagse in de Ongetemde Tuin doorgaan. We werken onder de strechtent tussen heerlijke bloemen, vogels, planten, natuur.
Iedereen welkom, ook als je meer zwaarte voelt. Je leert jezelf lichter maken doorheen je stem, gezang, klank, verbinding.
openlucht zingen tweedaagse vlaamse ardennen zottegem

AF EN TOE IN HET AANBOD

Verdiepend zingen in groep

Af en toe zijn er losse lessen en gratis proeflessen in groep om in verbinding samen te zingen. Ook fijn om de werking van het ‘natuurlijk zingen’ te leren kennen. Mindfull zingen, klank exploreren en creativiteit ontwikkelen in en via je stemgebruik.
Geen voorkennis vereist!
 Gaat wekelijks door in Gent, soms in Brugge,  Ronse, Zottegem, Merelbeke en Aalst 

Volle Maansconcert

Een verdiepende trancetrip. Onder begeleiding van instrumentale trancemuziek (life gebracht door Gwendolyn ea), stappen we geblinddoekt de cirkel in en zoeken met onze innerlijke stem wijsheden op die we in het alledaagse leven niet zomaar kunnen ontvangen. Een reis naar beelden van raadgevers uit de natuur.

Dauwzingen

Voor de vroege vogels, en met de vroege vogels. Op zondagochtend rond nieuwe maan, gaan we in stilte en respect luisteren en zingen. Deugddoend om de natuur te volgen wanneer de zon haar eerste stralen uitdeelt. 

WEKELIJKSE CURSUSSEN

Zingen voor ’t plezier

&

Verdiepend stemgebruik 

  
Lessenreeks waarbij we bijeenkomen in groep om in verbinding samen te zingen. Waardevol voor iedereen die meer de stroming van muziek wil toelaten. Improvisatie, meerstemmige liederen en combinatie van deze en nog veel meer..
Genieten en zot doen.
Wekelijks in  Zottegem, Brugge en Gent
Minicursus 
Natuurlijke muzikaliteit 
  
Korte cursus van 4 lessen swingend koorzingen en authentiek stemgebruik, met culturele, technische&creatieve inhoud: een combinatie van bestaande meerstemmige liederen vanuit verschillende culturele stromingen, en een vleug technische scholing om je stem en gehoor verder te ontwikkelen..

MEERDAAGSES terugblik 2022

Stemretreat in Portugal

 
Verlaten tussen kurkeiken, rotsen, eucalyptussen en hitte, ligt een groene oase ingericht rond een Portugese bron. Het water ervan mondt 400m verder uit in een uitgestrekt breed deel van de Mondego. Op deze magische plaats gaan we onze stem helemaal overgeven aan de natuur.  Met meditatie, mantra’s en lichaamsbeweging werken we naar een diepe innerlijke rust toe. In de nieuwe ontstane ruimte van rust, ligt een eindeloosheid aan creativiteit waar we onze innerlijke stem laten geboren worden.

de Spiegel van creatie & stemwerk
- driedaagse

 
In deze driedaagses gaan we in kleine groep door middel van stemwerk, lichaamswerk en plastische kunst op zoek naar beelden die ons  inzicht geven in onze weg. We onderzoeken onze welke innerlijke krachten en schaduwen ons helpen en tegenhouden, en hoe we deze kunnen transformeren.

ZOMERIMPRESSIE 2023

open tuindagen zottegem
voice stem coaching
stemdriedaagse
teambuilding zang