AANBOD

AANBOD

VOORJAAR en ZOMER 2022

WEKELIJKS

contact therapie opvoeding

Ouder-kindzingen

Dit verbindend zingen kan je eenmalig mee komen proeven, samen met je dochter of zoon (6-14 jaar). Is de band met je kind soms stroef of wil je een verdiepend quality-time moment inlassen om even los van thuis in het voelend doen te gaan?
Dit zangmoment werkt soms diep therapeutisch maar wordt niet op deze manier tot stand gebracht. We zingen in duo en in groep, en vertrekken van speelsheid en gezelligheid. Kom maar gewoon even proeven!

Verdiepend zingen in groep

Wekelijks zijn er losse lessen in groep om in verbinding samen te zingen. Ook fijn om de werking van het ‘natuurlijk zingen’ te leren kennen. Mindfull zingen, klank exploreren en creativiteit ontwikkelen in en via je stemgebruik.
Geen voorkennis vereist!
 Gaat door in Scheldewindeke, Brakel, Zottegem, Brugge, Aalst en Gent

CURSUSSEN

zangcursus


Zingen voor 't plezier!

Wekelijks bijeenkomen in groep om in verbinding samen te zingen. Waardevol voor iedereen die meer de stroming van muziek wil toelaten. Improvisatie, meerstemmige liederen en combinatie van deze en nog veel meer..
Genieten en dankbaar ontvangen van een gecreëerde flow.
Wekelijks in Scheldewindeke, Brugge, Aalst en Gent

Ontwikkel je muzikaliteit

Minicursus van 4 lessen in groep om je muzikale feeling en inzicht via het gevoel te ontwikkelen. We werken met bestaande liederen en leren waarnemen wat partituur, muziek, creatie en cultuur van ons vraagt, en ons geeft. Er wordt dus met partituren gewerkt, maar het instapniveau onderscheidt zich eerder in de openheid te kunnen leren waarnemen!
 Gaat door in Gent

MEERDAAGSES

Stemretreat in Portugal

 
Verlaten tussen kurkeiken, rotsen, eucalyptussen en hitte, ligt een groene oase ingericht rond een Portugese bron. Het water ervan mondt 400m verder uit in een uitgestrekt breed deel van de Mondego. Op deze magische plaats gaan we onze stem helemaal overgeven aan de natuur.  Met meditatie, mantra’s en lichaamsbeweging werken we naar een diepe innerlijke rust toe. In de nieuwe ontstane ruimte van rust, ligt een eindeloosheid aan creativiteit waar we onze innerlijke stem laten geboren worden.

de Spiegel van creatie & stemwerk
- driedaagse

 
In deze driedaagses gaan we in kleine groep door middel van stemwerk, lichaamswerk en plastische kunst op zoek naar beelden die ons  inzicht geven in onze weg. We onderzoeken onze welke innerlijke krachten en schaduwen ons helpen en tegenhouden, en hoe we deze kunnen transformeren.

AF EN TOE IN HET AANBOD

Volle Maansconcert

Een verdiepende trancetrip. Onder begeleiding van instrumentale trancemuziek (life gebracht door Gwendolyn ea), stappen we geblinddoekt de cirkel in en zoeken met onze innerlijke stem wijsheden op die we in het alledaagse leven niet zomaar kunnen ontvangen. Een reis naar beelden van raadgevers uit de natuur.

Dauwzingen

Voor de vroege vogels, en met de vroege vogels. Op zondagochtend rond nieuwe maan, gaan we in stilte en respect luisteren en zingen. Deugddoend om de natuur te volgen wanneer de zon haar eerste stralen uitdeelt. 

ZOMERIMPRESSIE 2021

voice stem coaching
voice stem coaching
stemdriedaagse
teambuilding zang