DE STEM VAN EEN TEAM

DE STEM VAN EEN TEAM

In bedrijven en organisaties heeft iedereen een bepaalde schakel om een gezamenlijk doel te bereiken. Visie en missie zijn veelal goed uitgewerkt en liggen vast. De mensen die in deze vastliggende structuur werken zijn levende wezens, en leven is bewegen. Het helpt een team om het gevoel van vrijheid, of zelfs ‘leegte’ te creëren, danig dat de individuen opnieuw creatiever aan het werk kunnen. Creativiteit wil zeggen de mogelijkheid om problemen vernieuwend op te lossen, om nieuwe gegevens aan te brengen. Wanneer die ruimte voor elke schakel gecreëerd wordt geeft dat de organisatie een boost.
Naast deze eigenschap van creatieve teambuilding, werkt het zingen ook positief op de bestaande intermenselijke patronen, hiërarchieën en structuren. Teamwerk met de stem kan ervoor zorgen dat deze minder aanwezig zijn in het belang van je eigen schakel. Op dat moment zijn we allemaal mens en voelen een nieuwe verbinding komen, waarin elk zijn eigen verantwoordelijkheid kan dragen.
 
De aangeboden teambuilding kan bestaan uit een workshop van 1,5u genietend zingen maar liever kom ik een korte opmaat verzorgen gedurende enkele weken. Deze aanvang zet de energie scherp op verbinding, spel, ontspanning en creativiteit. De werkdag gaat met veel meer mogelijkheden van start.
zangcursus

Aanbod

TRAJECT CREATIEF STARTEN
Gedurende 5 weken de opmaat verzorgen van je team: Idealiter op maandagochtend, maar het kan ook op een andere ochtend: telkens wordt er bij aanvang van de werkdag 20 tot 30 minuten verbinding gezocht via stemoefeningen, eenvoudige lichaamsbeweging (warming-up) en liederen. (timing in samenspraak)
WAT?
– Wekelijks zang en opwarming bij aanvang van de dag
– Traject van 5 weken, kan verlengd worden.
– Geeft adem aan je organisatie, ook op langere termijn. 
WORKSHOPS OP MAAT
Stel je specifieke vraag en ik laat je weten wat er mogelijk is.
WAT
Eenmalige workshop (kies zelf je timing) voor een deel van je team dat vaak moet samenwerken
Terugkomend traject
Laat de focus lossen en zorgt nadien voor helderdere ideeën, ingevingen, creatieve oplossingen.