DRIEDAAGSE STEMVERDIEPING

DE SPIEGEL VAN CREATIE EN STEMWERK - DRIEDAAGSES
5-7 april 2022
1-3 juli 2022

stemdriedaagse
driedaagse stemcoaching
therapie stem
In deze 3-daagses gaan we door middel van waarneming, stemwerk, lichaamswerk en performance, op zoek naar levensmotieven die ons begeleiden, In een kleine groep van max 9 deelnemers wordt er ingezet op het oefenen van onze auditieve, visuele en gevoelswaarneming, en we ontdekken onze eigen manier van waarnemen, oordelen en interpreteren. We worden als het ware zelf een beetje medebegeleider van elkeen in de groep. De stem en ons lichaam zijn hierin ons middel dus zal er ook materiaal aangereikt worden dat de mogelijkheden van deze gebieden helpt ontwikkelen.

Voor wie

Voor volwassenen die op zoek zijn naar hun oereigen levensmotieven en -patronen. Er wordt intensief individueel begeleid.

Wat komt aan bod

Leren lezen van je eigen kunstwerk en dat van de anderen
Leren begrijpen van je verleden en je toekomst
Creëren van de lege ruimte om vrijer met je verleden en toekomst om te gaan

Technieken

Diverse stemtechnieken, lichaamsbeweging
Beeldende kunst
De verdiepende waarneming
Het woord

Praktisch

De driedaagses kunnen apart gevolgd worden.
Start om 10u en loopt tot 17u. Op de tussenavonden werken we door tot 20u.
Het is mogelijk (maar niet essentieel) te eten (biologisch en vegetarisch) en te overnachten ter plaatse. We maken gebruik van de atelier bij een rustig en ruim huis, waar je een individuele of 2-persoons kamer kan benutten. Daar trek je je dan op jouw vrije moment in terug voor rust en afgezonderd te zijn, In de tuin van de Ongetemde Stem verder in de straat kan een eigen tentje opgezet worden. 
Prijs per driedaagse: 
  • 345 euro voor de cursus
  • 435 euro voor cursus + biologisch vegetarische kwaliteitsmaaltijden (maaltijden kunnen ook apart gereserveerd worden, bijv enkel met ontbijt)
  • + 110 euro voor 2 nachten in een kamer met 2 persoonsbed (deze kan dus ook per 2 personen geboekt worden), 60 euro per persoon voor 2 nachten in een gedeelde kamer, 15 euro pp voor 2 nachten in een eigen tent. 
Maximum 9 deelnemers.
Aangezien we werken in open lucht en in een open schuur, kan deze cursus coronaproof doorgaan
driedaagse cursus
zingen in de tuin
Zottegem zingen
zottegem stem