GROEIDAGEN

GROEIDAGEN 2023

 

Authentiek Zingen

29-30 april
3-4 juni
 
Op de groeidag van ‘Authentiek Zingen’ word je gecoacht in het vinden van je zielestem. Je lost de ballast van verkeerde, soms pijnlijke overtuigingen Ik kan dit niet‘, ‘Dit is niets voor mij’, ‘Mijn stem is lelijk‘,….  Langzaamaan krijg je holistisch technische tips om de stem die klinkt in jou naar buiten te laten komen. We werken in groep, je stem hoeft niet alleen te klinken.
authentiek zingen stem

Voicehealing

19 februari
2 april
27 mei
 
Op deze groeidag zoomen we in op thema’s die in jouw leven aandacht vragen. Door middel van stemwerk en lichaamswerk gaan we intunen op verschillende hulpbronnen binnen en buiten onszelf. Je krijgt tools mee om deze aan te spreken. Je gaat opgewekt en een stuk lichter naar huis, en bovendien zal je lang kunnen nagenieten van enkele diepgaande liederen die in je geheugen nazinderen.
stem zottegem

 

2-daagse Openluchtzingen voor ’t Plezier

8-9 juli

 
Op de 2daagse ‘Openluchtzingen voor ’t plezier’, gaan we voornamelijk buiten zingen. Liederen, improviseren, mantra’s, partituren… alles zoeken we via schoonheid, authenticiteit en kinds plezier in de natuur. We gebruiken waarneming, spel en creativiteit met menselijke verbindingen.
 In de zomermaanden kan deze 2daagse in de Ongetemde Tuin doorgaan. We werken onder de strechtent tussen heerlijke bloemen, vogels, planten, natuur.
Iedereen welkom, ook als je meer zwaarte voelt. Je leert jezelf lichter maken doorheen je stem, gezang, klank, verbinding.
openlucht zingen tweedaagse vlaamse ardennen zottegem

Verdiepende klankbeleving:

Retreat verstillend plezierzingen

13 – 15 augustus 
Op deze driedaagse retreat gaan we innerlijk en auditief waarnemen in de verstilling en vertraging. Je wordt gecoacht in muzikale beleving, klank en harmonie, zowel die binnenin jou als die in de ruimte. We spelen met onze stem in de verschillende akoestieken van kapel, Prinsenzaal en de betoverende stiltetuin in het Karmelietenklooster. 
 
GENT retreat