GWENDOLYN

GWENDOLYN

Gwendolyn

 
Van jongs af aan, aan het neuriën, zingen, schateren. Mijn stem is altijd een kanaal geweest waarlangs innerlijk en uiterlijk in beweging konden zijn en mochten stromen, In de storm van succes en drive met mijn viool, koos ik klassieke muziekstudies. Geïnspireerd door Hongaarse, Russische,  Belgische en Duitse grootmeesters ontwikkelde ik mezelf als professioneel violiste en muziekleerkracht.
 
Soms geeft het leven ons kansen, ook wanneer dat niet zo lijkt. Ik had het geluk plots te kunnen stilstaan in een succesvol ogende, maar gehaaste wereld, en mijn levenspad opnieuw in vraag te mogen stellen. Automatisch leerde ik in deze stilstand opnieuw creatief denken en voelen, om mijn leven bewuster vorm te geven. Dit leidde tot mijn nieuw initiatief met de Ongetemde Stem. Gepassioneerd door de diepe verbondenheid met de natuur die ik voel, laat ik anderen hier mee genieten met mijn muzikale ingang:
 

natuurlijk creëren in de vrije ruimte

 
  
 Gwendolyn studeerde muziek op het muziekconservatorium van Gent, Boedapest en Freiburg. Ze gaf jarenlang les aan de Middelbare Steinerschool van Gent en schoolde zich later bij als begeleidster in de karmische zoektocht via kunst op Artobe.
Sinds 2021 werkt ze als individueel coach en groepsbegeleidster bij de Ongetemde Stem.