IN DE KIJKER
open tuindagen zottegem
cadeaubon voice coaching
zwanger zingen voice
samen zingen stem

IN DE KIJKER

De zomervakantie is voorbijgevlogen, met hele bijzondere ervaringen en evenementen. We hadden maar liefst 7 Open Tuindagen waar elke nieuwsgierige ziel sfeervol mochten komen meegenieten en stemvormen tussen krekels en lavendelgeur van de Ongetemde Tuin.
In augustus kwam er de Retreat in Portugal waar we vooral mochten uitrusten en genieten van natuur en samen zingen. Rust en stilte wisselden zich af met speelse stemontdekingen tussen rotsen, een verlaten steenmijn en over de breede watervlakte van de Mondego. We kregen een bijblijvende verrijkende lezing van Naomi Ozaniec, die ons meer vertelde over de chakra’s, hoe deze te openen en hoe stem ons daarbij kan helpen.
Na Portugal was er een diepgaande stemdriedaagse, waarbij we kunstzinnig naar de diepten van onze ziel gingen. We vormden een veilige schaal waarin gespiegeld en gedeeld werd met de stem. We zochten naar de Karmische oorsprong en onze stem hielp om stukken die we klaar mee zijn te lossen en te helen. We ontdekten onze dubbelganger, de schaduw die we meedragen, en vormden die om tot kompaan op ons levenspad.