INDIVIDUELE GROEI

INDIVIDUELE GROEI

INDIVIDUELE GROEI

AANBOD

INDIVIDUELE COACHING voor STEMONTWIKKELING EN CREATIEVE GROEI
Bij de Ongetemde Stem leg ik de werking met nadruk op het werken in groep. Individueel hebben de meeste mensen de potentie in aanleg, maar het lukt in onze maatschappij vaak niet om dit om te zetten naar het dagelijks leven, naar het integreren van je innerlijke weg in je uiterlijke leven. Daarbij ontbreekt de creatieve ruimte. Deze ruimte schep je door openheid in onze verbindingen te leren aangaan. 
Vele mensen denken of vrezen dat deze potentie in aanleg bij hen niet aanwezig is. Misschien bromt je stem, of klinkt ze niet zoals je zou willen. Dan kan deze individuele coaching als opstapje wel veiliger voelen, als een eerste kennismaking met wat in jouzelf van krachtbron aanwezig is. Meestal heb je maar enkele individuele sessies nodig om je eigen stem opnieuw te durven laten trillen. Naderhand kan je zelf beslissen of je klaar bent om jouw creatieve zelf ook meer in de wereld te zetten. 
BEVRIJDING VAN LICHAMELIJKE OF ZIELEPIJNEN via ZINGEN
Zingen kan bevrijdend werken op tal van blokkades in je lichaam. Wanneer je symptomen hebben die los van je stem liggen zoals burn-out, depressie, lichamelijke pijnen of -blokkades, dan kan deze zangtherapie erg helend werk doen. 
Deze therapie vervangt geenszins het eigen innerlijke werk, maar versoepelt je lichaam en geest danig, dat er positieve energie op je af kan komen waarin het werk aangepakt geraakt.
Ook mensen onder medicatie of met zware symptomen zijn welkom, eventueel in samenspraak met behandelend arts.
BEGELEIDING OP ZOEK NAAR LEVENSMOTIEVEN 
In deze sessie wordt er intens gewerkt om je blinde vlek te spiegelen in kunst en lichaamsbeweging. Via creatieve processen komen oeroude levensmotieven naar boven, die niet altijd te rijmen vallen met je individuele biografie. Karmische ervaring wordt hierin meegenomen en transformatie wordt in gang gezet.
Dit is geen doorsnee therapie, en vervangt geenszins een psychologische begeleiding. Deze begeleiding is er voor de mens die een blokkade in zijn/haar leven ervaart, en zich klaar voelt er zelf mee aan de slag te gaan.
Stemcoaching Gwendolyn De Smet

Praktisch

 
INDIVIDUELE STEMONTWIKKELING
Duurt gemiddeld 1,5u. We stappen in in mildheid, en er wordt in de eerste plaats geluisterd en waargenomen wat er in jou voor vraag leeft. Technische problemen of blokkades worden holistisch vanuit jouw zijn benaderd, Soms werken we deels openlucht.
PRIJS 2022: 75 euro, 350 euro/5 lessen
BEVRIJDING VAN LICHAMELIJKE of ZIELEPIJNEN
klankbad, ontspanning, lichaamszorg en stemverdieping.  
PRIJS: 33 euro/30′, 55 euro/45′
BEGELEIDING OP ZOEK NAAR LEVENSMOTIEVEN
Duurt max 2,5u. 
PRIJS 2022: 135 euro, materiaal inbegrepen.
 
Locatie: Kernemelkstraat 54, 9620 Velzeke
Maak telefonisch of via het contactformulier een individuele afspraak.