INDIVIDUELE GROEI

INDIVIDUELE GROEI

INDIVIDUELE GROEI

priveles zang individuele zangles koor
therapie stem privé zangles
privéles zang zangles

AANBOD

INDIVIDUELE COACHING via STEMONTWIKKELING 
Bij de Ongetemde Stem ligt de nadruk op het werken in groep. Individueel hebben de meeste mensen de potentie in aanleg, maar het lukt in onze maatschappij vaak niet om dit om te zetten naar het dagelijks leven, naar het integreren van je innerlijke weg in je uiterlijke leven. Daarbij ontbreekt de creatieve ruimte. Deze ruimte schep je door openheid in onze verbindingen te leren aangaan. 
Vele mensen denken of vrezen dat deze potentie in aanleg bij hen niet aanwezig is. Misschien bromt je stem, of klinkt ze niet zoals je zou willen. Dan kan deze individuele coaching als opstapje wel veiliger voelen, als een eerste kennismaking met wat in jouzelf van krachtbron aanwezig is. Meestal heb je maar enkele individuele sessies nodig om je eigen stem opnieuw te durven laten trillen. Naderhand kan je zelf beslissen of je klaar bent om jouw creatieve zelf ook meer in de wereld te zetten. 
Dit aanbod wordt vergelijkbaar aangeboden in de groeidag Authentiek Zingen, een tweedaagse in groep. 
KLANKMASSAGE
  • als totale ontspanning & verwennerij
  • als BEVRIJDING van LICHAMELIJKE PIJN of innerlijke blokkades 
Een klankmassage werkt via de trillingen bevrijdend op tal van blokkades in je lichaam. Na een warme ontvangst met thee en afstemmen, word je ingeduffeld en zak je in, in een  veilige bedding van de klankzetel. Je wordt uitgenodigd je stem te laten resoneren met verschillende helende vibraties van schoonheid en zachtheid, maar ook zonder je eigen stem, resoneert je systeem mee met een helende trilling.  Deze hartverwarmende sessie is dus heel laagdrempelig, je bent er enkel om te ZIJN en te ONTVANGEN.
Deze therapie zet aan tot verstilling en laat een diepe beleving achter van vrede, blijdschap en vreugde in het eigen zijn. 
Ook mensen onder medicatie of met zware symptomen zijn welkom, eventueel in samenspraak met behandelend arts.
BEGELEIDING OP ZOEK NAAR LEVENSMOTIEVEN 
In deze sessie wordt er een hele voormiddag intens gewerkt om je blinde vlek te spiegelen via stem, kunst en lichaamsbeweging. Via creatieve processen komen oeroude levensmotieven naar boven, die niet altijd te rijmen vallen met je individuele biografie. Karmische ervaring wordt hierin meegenomen en transformatie wordt in gang gezet.
Dit is geen doorsnee therapie, en vervangt geenszins een psychologische begeleiding. Deze begeleiding is er voor de mens die een blokkade in zijn/haar leven ervaart, en zich klaar voelt er zelf mee aan de slag te gaan.
Stemcoaching Gwendolyn De Smet

Praktisch

 
INDIVIDUELE STEMONTWIKKELING
Duurt 1u 15′. Start altijd met een waarneming van het nu, en een klankmassage om tot ontspanning te komen. Gwendolyn luistert en neemt je blokkades waar via verfijnde auditieve en energetische technieken. Er wordt gewerkt aan welke vragen er in jou leven. Technische problemen of blokkades worden holistisch vanuit jouw zijn benaderd, Soms werken we deels openlucht.
PRIJS: 85 euro, 
400 euro/5 lessen
KLANKBAD
klankbad, ontspanning, lichaamszorg en stemverdieping.  
PRIJS: 33 euro/25′, 60 euro/45′ 
10-beurtenkaart: 310/550 euro. (1 jaar geldig)
BEGELEIDING OP ZOEK NAAR LEVENSMOTIEVEN
Duurt max 3,5u met tussenin een pauze. 
PRIJS: 315 euro, materiaal inbegrepen.
 
Locatie: Kernemelkstraat 54, 9620 Velzeke
Maak telefonisch of via het contactformulier een individuele afspraak:
op ma & vrij: 13u-14u15, om de 2 weken op zaterdag 9-15u.