OPENLUCHTZINGEN voor ’t PLEZIER

2DAAGSE OPENLUCHTZINGEN VOOR 't PLEZIER

openlucht zingen tweedaagse vlaamse ardennen zottegem

Wat?

In deze tweedaagse gaan we zoveel mogelijk plezier beleven aan het gebruik van onze stem. Er wordt een gezonde portie opbouw aangeboden om je stem op een natuurlijke manier te gebruiken, en om deze flow als basis te voelen voor verbinding in de liederen. 
 Contact met de natuur is een centraal thema op deze 2-daagse. We zingen liederen die ons openen, die ons de smaak van de natuur leren proeven. We oefenen ook onze waarneming, auditief en visueel, smaak en tast. We spelen als een kind met deze verschillende gewaarwordingen en delen dit via onze eigen stemimprovisaties.
Op de eerste dag wordt er met het verschillende aanbod geëxperimenteerd. Zowel technische lichaamsoefeningen, startliederen en waarnemingsoefeningen worden aangeleerd en via spel in je systeem gegoten. Op de 2de dag laten we dit dieper inwerken, gaan we in verbinding en naar schoonheid, naar esthetiek. We openen vooral op de tweede dag ons hart voor wat we in de eerste dag eigen maakten.
Zingen voor ’t plezier, want we gaan flow geven aan ons leven door ons denken, voelen en handelen op 1 lijn te zetten.

Voor wie?

Voor volwassenen die goesting hebben om los te komen, te genieten van en met hun stem en lichaam, in een gezellig groepsbeleven. Heb je nog nooit gezongen, ben je angstig of heb je veel drempelvrees, kom gerust even individueel langs, of neem een kijkje in het andere groeidagenaanbod.

Wat komt aan bod?

Ademhaling & ontspanningsoefeningen, lichaamswerk
Plezierige verbinding
Oefenen en spelen met waarneming
Holistische stemtechnieken
Muziek, schoonheidsbeleving
Improvisatietechnieken
Mantra’s & meerstemmige liederen, swingende hartopeners zowel als ingetogen ’tot-rust-kom-nummers’

Praktisch

WANNEER
8 & 9 juli 2023 
Start om 10u en loopt tot 17u.
LOCATIE
Kernemelkstraat 52, Velzeke (ZOTTEGEM)
MAALTIJDEN & OVERNACHTEN
Er is een biologische & vegetarische lunch voorzien. Eventuele andere maaltijden voorzie je zelf, en kunnen ter plekke samen genuttigd worden.
Er is mogelijkheid te overnachten ter plekke onder de strechtent. Je kan ook je eigen tentje meebrengen. Met wat meer luxe overnachten in de buurt is zeker mogelijk, er zijn enkele zalige B&B’s in het buurdorpje Dikkele. Contacteer me voor adresjes die ik je kan aanraden.
PRIJS: 
  • 185 euro voor de cursus
  • inclusief de met liefde bereide biologische & vegetarische lunch en tussendoortjes
  • ontbijt en avondmaaltijd: zelf te voorzien
  • 10 euro/overnachting ter plekke.