VERSTILLEN

...VERSTILLEN...

RETREATS

Driedaagse bezinning: Helder Horen

 
14 – 16 februari 2024
Op deze driedaagse gaan we verstillen, vertragen, en leren luisteren. Diep beleven wat de winterfase ons biedt als raadgever in het cyclische proces. Via de stilte kan je luisteren naar de toekomst. Te weten komen wat er geboren zal worden, en hoe daarin jouw pad te gaan.
 
driedaagse retreat

Groeidag: Voicehealing

 
13 januari 2024
12 april 2024
Op deze groeidag zoomen we in op thema’s die in jouw leven aandacht vragen. Door middel van stemwerk en lichaamswerk gaan we intunen op verschillende hulpbronnen binnen en buiten onszelf. Je krijgt tools mee om deze aan te spreken. Je gaat opgewekt en (ver)lichter naar huis, en bovendien zal je lang kunnen nagenieten van enkele diepgaande liederen die in je geheugen nazinderen.
voicehealing

WEKELIJKS

Verdiepend zingen in groep

Wekelijks zijn er losse lessen en soms ook gratis proeflessen in groep om in verbinding samen te zingen. Ook fijn om de werking van het ‘natuurlijk zingen’ te leren kennen. Mindfull zingen, klank exploreren en creativiteit ontwikkelen in en via je stemgebruik.
Geen voorkennis vereist!
 Gaat wekelijks door in Gent, soms in Brugge, Ronse, Zottegem.
Kan ook op vraag georganiseerd worden

CURSUSSEN

Trilling van je hart

nov & dec 2023
jan-maart 2024 
Verstillende cursus waarin je stap voor stap begeleid wordt om je hart te openen en via het gebruik van je stem te leren begrijpen. Afstemmen op je hart als raadgever.
de ongetemde Stem zang

JAARTRAJECT

 Energetisch werk & Sacraal zingen

 
Het jaartraject is een opleiding tot intense ontwikkeling van jouw hartfrequentie en je stem. Ze heeft als doel je stem helend in te zetten in verschillende contexten en situaties. Zo staat ook het geven van healing concerts op het programma. Er is ruimte voor onderzoek van jouw eigen stem en lichaam, en je wordt intens begeleid in het ontwikkelen van jouw persoonlijke energetische kwaliteiten.
Je deelname is enkel mogelijk na het volgen van voorbereidende lessen of één of meerdere reeksen Zingen voor ’t Plezier, Trilling van je Hart of Helen met jouw stem.
jaartraject Ongetemde Stem

HELENDE KLANKCONCERTEN

Volle Maansconcert

30 september 2023

28 oktober 2023

28 november 2023

Een verdiepende trancetrip. Onder begeleiding van instrumentale trancemuziek (life gebracht door Gwendolyn ea), stappen we geblinddoekt de cirkel in en zoeken met onze innerlijke stem wijsheden op die we in het alledaagse leven niet zomaar kunnen ontvangen. Een reis naar beelden van raadgevers uit de natuur. 2023

Gwendolyn De Smet

Gebedsconcert

14 februari 2024

13 april 2024

28 september 2024 

Je wordt omhuld door een groep zangers die je gaan dragen in klank. Ontzettend bijzondere gebeurtenis: Diepgaand en helend.