VOICEHEALING

GROEIDAG: VOICEHEALING

voicehealing

Om-hullen & Ont-hullen

Op deze groeidag neem je tijd om pijnlijke deeltjes van jezelf te helen. Trauma’s, blokkades of karmische lading worden aangeraakt en verzorgd met je stem. Je wordt begeleid in je stemgebruik en we wenden deze aan om ballast in je lichaam en in je energiebanen te wekken en te lossen. Dit werk gaat diep en gedurende de dag komen soms onontdekte gebieden in jezelf naar boven. Op een milde en zachte manier worden er diverse technieken aangereikt om je stem helend aan te wenden en de pijnen of blokkades op te heffen. 
Je hoeft hierbij niet per se te weten of te beseffen over welke blokkade het gaat. We starten bij de fysieke gezondheid en openen onze chakra’s om vandaaruit te bevrijden en te ontladen. Je laat je leiden door zachte oefeningen die je naar onbewuste lagen brengen. 
Heb je specifieke hulp nodig? Word je alvast opgevolgd bij een gespecialiseerd arts of psychiater? Geef deze info zeker door bij je inschrijving.

 

Voor wie?

Voor volwassenen die zichzelf willen bevrijden van innerlijke blokkades, trauma’s, karmische lading.
 

Wat komt aan bod?

Ademhaling & ontspanningsoefeningen
Lichaamswerk
Meditatief stemwerk
Driegeleding en chakrawerk via de stem
Holistische stemtechnieken
Muziek, schoonheid
Verbindingen aangaan, het gesproken woord eren
stem zottegem
healing
zingen
authentic singing

Praktisch

De cursusdagen staan los van elkaar en kunnen apart gevolgd worden. Inhoudelijk wordt er hetzelfde aangeboden maar met andere oefeningen.
WANNEER
13 januari 2024
12 april 2024
Start om 10u00 en loopt tot 17u(30). 
LOCATIE
Nukerke (Maarkedal)
PRIJS:
  • 145 euro per persoon/cursusdag
  • inclusief een fantastische gezondmakende en met liefde bereide biologische & vegetarische maaltijd en hartverwarmende tussendoortjes.