Vollemaansconcert

Deze avond stap je een rituele stemviering in. Gwendolyn brengt improvisaties met viool, stem, shrutibox en trom. Soms wordt ze aangevuld door andere muzikanten. Na het concert dat geblinddoekt en eventueel ligggend ontvangen wordt, is er een tweede deel waarin we interactief klank maken en zachte liederen zingen om de wijsheid die we ontvangen, toe te laten, te affirmeren.

Vele mensen en bij uitstek kinderen, maar ook dieren, planten en mineralen (denk aan water en eb en vloed, springtij,…), voelen de kracht van volle maan. De tijd van volle maan zorgt voor bijzondere energetische mogelijkheden. In het cyclisch denken is het het moment van afscheid. De terugkeerfase naar binnen, de stilte. Afscheid kunnen we zien als loslaten van wat ons niet dient. Dat kan een emotie zijn, maar ook een energie of zelfs praktische zaken in ons leven waar we eigenlijk afscheid van willen nemen. Dit combineren we met zingen, want ook zingen zorgt voor het lossen van nodeloze ballast, stress, emoties, noem maar op.

Intense en zeer verhelderende avond!

Praktisch

20/08/2024

20u - 22u(30)

Kernemelkstraat 52, Velzeke-Ruddershove

Interactief ritueel concert. Het concert gaat overdekt in openlucht (onder de strechtent) door, dus breng voldoende kledij en dekentjes mee. In het tweede deel zit je rond het kampvuur (als het weer dat toestaat).

DE ONGETEMDE STEM

Gwendolyn De Smet

Kernemelkstraat 52

9620 Velzeke-Ruddershove

gwendolyn@de-ongetemde-stem.be

0485/972395

BTW BE0764 813 326

IBAN: BE61 1030 72027117

AANBOD

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

GRATIS workshops op OPEN TUINDAGEN

NIEUW: SAUNATRAJECT naakt zingen

VANAF januari: Startersreeks in Antwerpen!!

LESSENREEKSEN in Gent, Brugge, Zottegem & Zwalm

Alle rechten voorbehouden aan de Ongetemde Stem. Wil je gebruik maken van onze content? Neem eerst contact op - cookies - privacy policy