Gratis?
energetische waarde van geld

engagement en policy voor alternatief betalen

Graag wil de Ongetemde Stem jou de kans geven mee te genieten van haar aanbod, ook als het financiële in eerste plaats onhaalbaar lijkt. Het prijskaartje is er voor jou om in te kunnen schatten wat volgens de Ongetemde Stem energetisch klopt.

Geld is echter maar een manier om waardering uit te drukken. Er zijn vele kosten die met geld moeten betaald worden, maar er zijn ook andere noden.

Een energetisch kloppende uitwisseling is dus niet noodzakelijk één van (enkel) geld. 

Check eerst zeker ook bundelvoordelen bij WORD LID! Ben je een overtuigd Ongetemde Stemmer, dan zal je graag instappen bij de Ongetemde Zielegemeenschap en op die manier jouw steentje bijdragen.

de-Ongetemde-Stem-gratis-216x300

GRATIS & KORTING

 • Telkens bij aanvang van nieuwe cursusreeksen zijn er GRATIS proeflessen. Ook als je niet op proef komt mag je komen proeven!! Ze zijn voor iedereen!
 • Eerstkomende GRATIS les is gepland op 2 mei 2024 in Gent, en op 3 mei in Brugge, telkens van 18-19u. Schrijf je in via deze link (GENT) of deze link (BRUGGE)!
 • Minstens 3X per jaar zijn er GRATIS zangmomenten voor leden
 • Je kan ook partnerschap aanvragen, en zo genieten van een korting. Je ‘betaalt’ dan met diensten in ruil. Ben je in financiële nood en je hebt geen energie om partnerschap op te nemen? Stuur je motivatie met eventuele budgetbeheer, OCMW-attest edm door bij jouw aanmelding. De Ongetemde Stem kan kortingen voorzien indien steun van de overheid onvoldoende blijkt.
de-Ongetemde-Stem-3-gratis-200x300

ONGETEMD PARTNER

Je wil de Ongetemde Stem helpen bij:

 • ontvangst, bediening en hulp voor de maaltijden
 • met liefde koken van biologische taarten en biologisch-vegetarische maaltijden
 • onderhoud in de Ongetemde Tuin
 • website begeleiding
 • boekhouding
 • organisatie van de Ongetemde Stem Zielegemeenschap

STEMMIGE PARTNER

Je bent vol van de werking en van het werk van de Ongetemde Stem. Je hebt gezien wat dit met jou en met de groep doet en je beseft dat dit stemwerk enorm waardevol is voor jouw dierbaren, voor kennissen, voor je omgeving. Je hebt een kanaal waar via je mensen kan bereiken, en wil de boodschap mee uitdragen.

 • per aangebrachte nieuwe klant krijg je 10 euro korting
 • dit is enkel mogelijk als jij zelf minstens 2 activiteiten mee volgde bij de Ongetemde Stem.
groeidag-voicehealing-de-Ongetemde-Stem-scaled-1.jpg

Op deze pagina lees je waarmee je jouw inschrijvingsgeld (deels) kan vervangen. Er zijn eenvoudige kleine opdrachten, en er zijn ook grote verantwoordelijkheden. Ze moeten kwalitatief ingevuld worden, dus als je wil instaan voor een bepaald parterschap, zie dat dan als een sollicitatie. Vermeld bij jouw inschrijving een motivatie als jij beroep wil doen op dit soort alternatieve waardering van jouw inschrijving.

Neem dus geen taak op jou die je moeilijk vindt of die jou niet ligt. Wees eerlijk en zoek naar waar jij in je kracht staat.

Afspraken worden schriftelijk overeengekomen. De Ongetemde Stem behoudt het recht:

 • een partner al dan niet goed te keuren
 • tot eenzijdige stopzetting van deze afspraak bij het niet volgens kwaliteit nakomen van de afspraak

Deze afspraken zijn berust op vertrouwen, zelfzorg en grenzen. Dit hoort bij de policy van de Ongetemde Stem.

DE ONGETEMDE STEM

Gwendolyn De Smet

Kernemelkstraat 52

9620 Velzeke-Ruddershove

gwendolyn@de-ongetemde-stem.be

0485/972395

BTW BE0764 813 326

IBAN: BE61 1030 72027117

Alle rechten voorbehouden aan de Ongetemde Stem. Wil je gebruik maken van onze content? Neem eerst contact op - cookies - privacy policy