ZANGPLEZIER

ZANGPLEZIER

ZANGPLEZIER

WEKELIJKS

Verdiepend zingen in groep

Wekelijks zijn er losse lessen in groep om in verbinding samen te zingen. Ook fijn om de werking van het ‘natuurlijk zingen’ te leren kennen. Mindfull zingen, klank exploreren en creativiteit ontwikkelen in en via je stemgebruik.
Geen voorkennis vereist!
 Gaat wekelijks door in Gent, en Brugge, en soms in Ronse, Zottegem, Merelbeke en Aalst

CURSUSSEN

Zingen voor 't plezier!

 Lessenreeks van 10 lessen, waarbij we bijeenkomen in groep om in verbinding samen te zingen. Waardevol voor iedereen die meer de stroming van muziek wil toelaten. Improvisatie, meerstemmige liederen en combinatie van deze en nog veel meer..
Genieten en zot doen.
Wekelijks in Zwalm, Ronse, Brugge en Gent

In verbinding met het kind

Samen zingen met je kind versterkt de speelse stromende band die soms wat stroef kan zitten in dagelijkse opvoedtaken. Dit zangmoment werkt soms diep therapeutisch maar wordt niet op deze manier tot stand gebracht. We zingen in duo en in groep, en vertrekken van speelsheid en gezelligheid. 
Qualitytime met je kind!
Deze reeks gaat door in Gent en Brugge

Prenataal zingen

Lessenreeks van 5 lessen waarin mama’s en papa’s contact leggen met het ongeboren kind via hun stem, vibraties en de zachtste heerlijkste liederen. Deugddoend en verzorgend voor het lichaam van de mama, maar niet alleen daarom heeft dit werk een krachtige invloed op het ongeboren kind. Het kind ervaart de trillingen en klanken van de stem van zijn eigen ouders, en voelt zich daarom dubbel geborgen, zowel in deze prenatale periode als nadien, wanneer de liederen en stemmen opnieuw klinken als wiegelied in een herkenbaar en veilig nest.
Deze reeks gaat door in Gent en Dikkele

AF EN TOE IN HET AANBOD

Volle maanszingen

Een verdiepende trancetrip. Onder begeleiding van instrumentale trancemuziek (life gebracht door Gwendolyn ea), stappen we geblinddoekt de cirkel in en zoeken met onze innerlijke stem wijsheden op die we in het alledaagse leven niet zomaar kunnen ontvangen. Een reis naar beelden van raadgevers uit de natuur.

Dauwzingen

Voor de vroege vogels, en met de vroege vogels. Op zondagochtend rond nieuwe maan, gaan we in stilte en respect luisteren en zingen. Deugddoend om de natuur te volgen wanneer de zon haar eerste stralen uitdeelt.