ZANGPLEZIER

ZANGPLEZIER

ZANGPLEZIER

WEKELIJKS

Verdiepend zingen in groep

Wekelijks zijn er losse lessen in groep om in verbinding samen te zingen. Ook fijn om de werking van het ‘natuurlijk zingen’ te leren kennen. Mindfull zingen, klank exploreren en creativiteit ontwikkelen in en via je stemgebruik.
Geen voorkennis vereist!
 Gaat wekelijks door in Gent, en af en toe in Brakel, Zottegem, Brugge, Aalst en Merelbeke
contact therapie opvoeding

Ouder-kindzingen

Dit verbindend zingen kan je eenmalig mee komen proeven, samen met je dochter of zoon (6-14 jaar). Is de band met je kind soms stroef of wil je een verdiepend quality-time moment inlassen om even los van thuis in het voelend doen te gaan?
Dit zangmoment werkt soms diep therapeutisch maar wordt niet op deze manier tot stand gebracht. We zingen in duo en in groep, en vertrekken van speelsheid en gezelligheid. Kom maar gewoon even proeven!

CURSUSSEN

Zingen voor 't plezier!

 Lessenreeks van 10 lessen, waarbij we bijeenkomen in groep om in verbinding samen te zingen. Waardevol voor iedereen die meer de stroming van muziek wil toelaten. Improvisatie, meerstemmige liederen en combinatie van deze en nog veel meer..
Genieten en zot doen.
Wekelijks in Scheldewindeke, Brugge, Aalst en Gent

Ontwikkel je muzikaliteit

Cursus per 5 lessen in groep om te muzikale feeling en inzicht via het gevoel te ontwikkelen. We werken met bestaande liederen en leren waarnemen wat partituur, muziek, creatie en cultuur van ons vraagt, en ons geeft. Er wordt dus met partituren gewerkt, maar het instapniveau onderscheidt zich eerder in de openheid te kunnen leren waarnemen!
 Gaat door in Gent

AF EN TOE IN HET AANBOD

Volle maanszingen

Een verdiepende trancetrip. Onder begeleiding van instrumentale trancemuziek (life gebracht door Gwendolyn ea), stappen we geblinddoekt de cirkel in en zoeken met onze innerlijke stem wijsheden op die we in het alledaagse leven niet zomaar kunnen ontvangen. Een reis naar beelden van raadgevers uit de natuur.

Dauwzingen

Voor de vroege vogels, en met de vroege vogels. Op zondagochtend rond nieuwe maan, gaan we in stilte en respect luisteren en zingen. Deugddoend om de natuur te volgen wanneer de zon haar eerste stralen uitdeelt.