ZANGPLEZIER

ZANGPLEZIER

ZANGPLEZIER

CURSUSSEN 2023 - 2024

Zingen voor ’t plezier

&

Verdiepend stemgebruik 

  
Lessenreeks waarbij we bijeenkomen in groep om in verbinding samen te zingen. Waardevol voor iedereen die meer de stroming van muziek wil toelaten. Improvisatie, meerstemmige liederen en combinatie van deze en nog veel meer..
Genieten en zot doen.
Wekelijks in  Velzeke, Brugge en Gent
Cursus 
Natuurlijke muzikaliteit & harmoniebeleving 
  
Cursus van 7 lessen waarin je geschoold wordt om je authentieke stem beter te begrijpen adhv complexere liederen, Muzikale beleving met culturele, technische&creatieve inhoud: een combinatie van bestaande meerstemmige liederen vanuit verschillende culturele stromingen, en een vleug technische scholing om je stem en gehoor verder te ontwikkelen

zangplezier zingen stem ontwikkeling lessen cursussen lessenreeksen zang zingen muziek ontwikkeling stemwerk Gwendolyn De Smet

WEKELIJKS

Verdiepend zingen in groep

Wekelijks zijn er losse lessen en soms ook gratis proeflessen in groep om in verbinding samen te zingen. Ook fijn om de werking van het ‘natuurlijk zingen’ te leren kennen. Mindfull zingen, klank exploreren en creativiteit ontwikkelen in en via je stemgebruik.
Geen voorkennis vereist!
 Gaat wekelijks door in Gent, soms in Brugge, Ronse, Zottegem.
Kan ook op vraag georganiseerd worden

AF EN TOE

Dauwzingen

Voor de vroege vogels, en met de vroege vogels. Op zondagochtend rond nieuwe maan, gaan we in stilte en respect luisteren en zingen. Deugddoend om de natuur te volgen wanneer de zon haar eerste stralen uitdeelt.