OPEN TUIN

ZOMERZONDAGEN: OPEN TUIN met ARTISANAAL MARKTJE

zang workshop
Op de 4 zondagen van juni en de 3 eerste zondagen van juli is er een kennismaking mogelijk met de Ongetemde Stem. De open tuin is een ideale plaats voor gezinnen om te genieten van de zon, een duik in de vijver en een zelfgemaakt drankje/hapje. Daarbij doen we telkens om 16u30 een open zangmoment, waar goestinghebbers kunnen proeven van wat muziek en onze stem te bieden hebben. Wie zin heeft om gewoon te luisteren of verder in het water te vertoeven geniet op zijn eigen manier mee. 
In juli kunnen we iets langer vieren. Vanaf 19u steken we het vuur aan. Wie wil, blijft hangen en kan tegen een kleine vergoeding mee-eten van de biologische vegetarische barbecue. Of je brengt zelf een hapje (vleesje :)) mee voor op het vuur.
Zingen en muziek maken kan tot we moe worden.
Welkom!

Praktisch

6, 13, 20 en 27 juni
 4, 11, 18 juli 
telkens vanaf 14u-
Zangmoment om 15u30 (juni) en 16u30 (juli)
op 20/6 is er een speciale editie voor Zomerzonnewende. We vieren het Sint-Jansfeest, er is een vuurspringen, een potluck waarbij iedereen die mee-eet wat meebrengt om de maaltijdtafel te vullen. Entree enkel toegstaan met bloemen in het haar 🙂
Locatie: Kernemelkstraat 52 in Velzeke-Ruddershove
Prijs: Inkom gratis, al zijn er wel zelfgemaakte of -gekweekte productjes te koop. Ook voor zelfgemaakte drankjes en ijsjes ben je aan het juiste adres, maar evengoed neem je je eigen picknick mee en geniet je op je picknickplekje van de tuin en het zingen. De biologische vegetarische zelfbedieningsbarbecue is er enkel in JULI vanaf 17u30 en kost 20 euro per volwassene en 10 euro per kind. Je mag ook je eigen BBQ meebrengen en die op het vuurtje leggen.
Aanmelden is handig, maar niet verplicht (wel voor de maaltijd)
zang workshop open tuindag